skip to Main Content

Jubileum60-jarig jubileum Basisschool Het Baken Delfzijl

Basisschool Het Baken, school met de Bijbel, viert een week lang feest!

In de week van 9 tot en met 14 oktober 2023 viert de school haar 60-jarig jubileum.

Sinds september 1963 staat de school waar ze nu nog steeds staat, aan de Stuurboordlaan 1 in Delfzijl. Aan het onderwijs is veel veranderd, maar niet aan de grondslag. Dat blijft de Bijbel en daar zijn we heel blij mee!

Programma 

De week zal feestelijk worden geopend voor de huidige leerlingen met de voorstelling ‘Fars, de grondgraver’. Ook staan er tijdens de feestweek sportieve en nostalgische activiteiten op het programma en gaan de leerlingen hun bakkunsten laten zien. Aan het einde van de week staat de onthulling van een door de kinderen gemaakt bloemrijk kunstwerk op het programma. 

Open Dag 

Op woensdag 11 oktober is er een Open Dag. Iedereen die belangstelling heeft om de school en het onderwijs van dichtbij te bekijken, is van harte welkom. We geven graag een rondleiding en voor de jongsten is er gelegenheid om te spelen.  

Kom jij ook naar de reünie?

Geef je op voor 12 oktober!

We sluiten de feestweek af met een reünie voor oud-leerlingen, -medewerkers, -ouders, en -collega’s. Een geweldig moment om elkaar weer te ontmoeten en leuke herinneringen op te halen.

U bent van harte welkom op 14 oktober van 13.00 – 16.00 uur
Bekijk direct het nieuwe gebouw aan de Stuurboordlaan 1 Delfzijl

Meld u hier aan.

Kijk ook op onze facebook event pagina wie er nog meer komen of nodig iemand uit.

reünie en jubileum het Baken
Back To Top