skip to Main Content

60-jarig jubileum Basisschool Het Baken Delfzijl

Basisschool Het Baken, school met de Bijbel, heeft een week lang feest gevierd!

In de week van 9 tot en met 14 oktober 2023 vierde de school haar 60-jarig jubileum.

Sinds september 1963 staat de school waar ze nu nog steeds staat, aan de Stuurboordlaan 1 in Delfzijl. Aan het onderwijs is veel veranderd, maar niet aan de grondslag. Dat blijft de Bijbel en daar zijn we heel blij mee!

Programma
De week is feestelijk geopend met de interactieve voorstelling ‘Fars, de grondgraver’. Op dinsdag waren er sportieve en op woensdag nostalgische activiteiten. Op donderdag namen de kinderen baksels mee die ze hadden gebakken voor de heel Het Baken bakt bakwedstrijd. Op vrijdag was de onthulling van het door de kinderen gemaakte prachtige kunstwerk en op zaterdag de reünie!  Daar kwamen zo’n 140 mensen samen om herinneringen op te halen. Heel gezellig! 

Open Dag
Op woensdag 11 oktober was er een Open Dag.  Heb je de Open dag gemist? Je bent van harte welkom. Maak gerust een afspraak. We geven graag een rondleiding en voor de jongsten is er vaak wel gelegenheid om te spelen.  

Jubileum Baken maandagJubileum Baken woensdagJubileum Baken donderdag1Jubileum Baken donderdag2Jubileum Baken KunstwerkJubileum Baken reunie 1Jubileum Baken reunie 2
Back To Top